Bug #623

Request to update lm_sensors to 3.1.2

Added by smartel almost 11 years ago. Updated almost 11 years ago.

Status:Closed Start date:
Priority:Normal Due date:
Assignee:- % Done:

0%

Category:- Spent time: -
Target version:6.03.00

Description

I installed lm_sensors package version 3.0.2-2 and it does not correctly detect my Intel motherboard DG43NB here is the output of sensors, every thing is in ALARM and it does not detect any fans and the temperature of CPU seems pretty high:
REV 3.1.2 of sensors is more current and has up to date support, would it be possible to update lm_sensors in the repositories ?

[mythtv@Linhes ~]$ sensors

w83627dhg-isa-0290

Adapter: ISA adapter

VCore: +2.04 V (min = +2.04 V, max = +2.04 V) ALARM

in1: +13.46 V (min = +13.46 V, max = +13.46 V) ALARM

AVCC: +4.08 V (min = +4.08 V, max = +4.08 V) ALARM

3VCC: +4.08 V (min = +4.08 V, max = +4.08 V) ALARM

in4: +2.04 V (min = +2.04 V, max = +2.04 V) ALARM

in5: +2.04 V (min = +2.04 V, max = +2.04 V) ALARM

in6: +6.53 V (min = +6.53 V, max = +6.53 V) ALARM

VSB: +4.08 V (min = +4.08 V, max = +4.08 V) ALARM

VBAT: +4.08 V (min = +4.08 V, max = +4.08 V) ALARM

Case Fan: 0 RPM (min = 0 RPM, div = 128) ALARM

CPU Fan: 0 RPM (min = 0 RPM, div = 128) ALARM

Aux Fan: 0 RPM (min = 0 RPM, div = 128) ALARM

fan4: 0 RPM (min = 0 RPM, div = 128) ALARM

Sys Temp: -1.0°C (high = -1.0°C, hyst = -1.0°C) ALARM sensor = diode

CPU Temp: +0.0°C (high = +0.0°C, hyst = +0.0°C) ALARM sensor = diode

AUX Temp: +0.0°C (high = +0.0°C, hyst = +0.0°C) ALARM sensor = diode

cpu0_vid: +0.000 V

coretemp-isa-0000

Adapter: ISA adapter

Core 0: +84.0°C (high = +86.0°C, crit = +100.0°C)

coretemp-isa-0001

Adapter: ISA adapter

Core 1: +80.0°C (high = +86.0°C, crit = +100.0°C)

History

Updated by jams almost 11 years ago

  • Status changed from New to Closed

Added to extra-testing. Currently no runit support (like the previous version).

Updated by jams almost 11 years ago

  • Target version set to 6.03.00

Also available in: Atom PDF